PAKKETTEN

Pakketten

Het totaal pakket

Exterieur & interieur: het compleet reinigen van uw auto van binnen en van buiten wat houd dat in?

Het polijsten van de lak en kleine krasjes verwijderen. Dit wordt vooraf besproken. Uw autolak wordt in de was gezet, wat ongeveer 6 maanden blijft zitten. De instappen worden gereinigd en de motor wordt gereinigd ( op eigen risico en als u dat wilt ). De wielen worden gereinigd en de banden in de glim gezet. De niet meegespoten bumpers worden in een coating gezet, zodat deze ongeer 3maanden blijven glimmen. Het interieur wordt gereinigd. De hemel wordt schoon gemaakt en de auto wordt grondig uitgezogen. De kunststofdelen worden schoongemaakt en opgefrist. De ramen worden van binnen en van buiten schoon gemaakt. Dit alles heeft als resultaat dat uw auto weer als nieuw eruit ziet.

Prijzen vanaf 120 euro bedrijfswagen vanaf 140 euro.

Het Exterieur pakket

Naast het totale pakket is het ook mogelijk om alleen het exterieur van uw auto te laten doen. Hierbij wordt de lak gepolijst en tevens in de was gezet. De wielen worden gereinig en de banden in de glim gezet. Verder worden niet meegespoten bumpers in een speciale coating gezet, zodat ze lang blijven glimmen (ongeveer 3 maanden). Tot slot worden de ramen van buiten gereinigd.

Prijzen vanaf 75 euro en bedrijfswagens 100 euro.

Het interieur pakket

Het interieur: hierbij wordt alleen de binnenkant van uw auto grondig gereinigd. De bekleding wordt geshampooreld en de auto wordt grondig uitgezogen. Verder wordt de hemel schoongemaakt en alle kunststofdelen (dashboard e.d. ) worden gereinigd en opgefrist. De ramen binnen worden gereinigd.

Prijzen vanaf 75 euro. Voor penetrante geuren als hondenlucht moet de auto eerst gezien worden. Prijs op aanvraag na inspectie van de auto.

Het wax pakket

Verder lever ik ook wax guard behandelingen. Dit is een speciale lakverzegeling voor uw autolak om de diepe glans en kleur te behouden. Een waxguard behandeling zorgt er voor dat de lak van uw auto langer in optimale conditie blijft en dat vuil en insecten zich veel minder aan uw lak kunnen hechten. Prijzen vanaf 150 euro.

Meer informatie ?

Copyright © De Autopoetserij | Privacy Policy | Disclaimer