Koplampen polijsten

Koplampen polijsten

afbeelding camper schoonmaken

Wilt u weer stralende koplampen met maximale lichtopbrengst? Ik kan u helpen!

In de loop der jaren zorgt de UV straling uit het zonlicht, (zure) regen en pekel er voor dat uw koplampen mat en dof worden. Wanneer uw auto matte, doffe of vergeelde koplampen heeft, dan staat dat natuurlijk niet alleen lelijk, het laat ook beduidend minder licht door.

Voor uw eigen veiligheid is het daarom verstandig om deze te behandelen. Doffe en verweerde koplampen zijn tevens een punt waarop uw auto afgekeurd kan worden bij de APK. Zorg er daarom altijd voor dat deze in orde zijn voor u een keuring laat uitvoeren. Veel mensen denken echter dat doffe en verweerde units vervangen dienen te worden voor volledig nieuwe units. Dit is gelukkig onnodig! Door uw koplampen op de juiste manier te poetsen / polijsten kunnen deze er weer als nieuw uit gaan zien!

De grote vraag is nu of het verstandig is om zelf met uw verweerde lamp units aan de gang te gaan of dat u dit beter aan een professional kunt over laten?

Is zelf polijsten met commandant, koperpoets of tandpasta slim?

U kunt natuurlijk zelf proberen om uw koplampen weer hun oorspronkelijke glans en helderheid terug te geven. Op het internet zijn voldoende tips te vinden hoe u doffe units weer mooi kunt krijgen met bijvoorbeeld commandant, koperpoets of zelfs met tandpasta!? Daarnaast zijn er allerlei doe het zelf kits, sets en producten (bijv. turtle wax) op de markt waarmee u aan de slag kunt gaan. Hoewel u hiermee uw koplampen wellicht weer mooier kunt krijgen ben ik er van overtuigd dat het beste resultaat alleen door de vakman kan worden behaald!

Polijsten is nu eenmaal vakwerk. Professionele waxen en poetsmachines geven nu eenmaal het beste resultaat. Dit is precies de reden waarom alle auto dealers professionele autopoetsbedrijven in schakelen. Wanneer ik de koplampen van uw auto behandel, dan zien deze er gegarandeerd weer uit als nieuw!

Prijs doffe auto koplampen laten polijsten

Velen denken dat het duur is om koplampen te laten polijsten. Wanneer u echter alle materialen en machines moet aanschaffen om deze klus vakkundig uit te voeren, dan bent u waarschijnlijk meer kwijt dan wanneer u een professional had ingeschakeld. Daarnaast mist u natuurlijk de ervaring om de klus op de juiste manier te klaren.

Wanneer uw koplampen er weer als nieuw uit moeten zien, neem dan contact met mij op. Het maakt voor mij niet uit of uw lampen van glas of kunststof (plastic) zijn of dat u een BMW, Mercedes, Volvo of gewoon een Opel Astra heeft. Ik bereken altijd een standaard tarief voor het polijsten!

Voor meer informatie of het aanvragen van een afspraak kunt u op de onderstaande button klikken of bellen op ☎ 06 33 62 17 40.

ACTIE tarief € 50,-

Copyright © De Autopoetserij | Privacy Policy | Disclaimer